Sonidus

Mogen wij u voorstellen...

... aan het team van Sonidus?

Sonidus

Sonidus

De naam Sonidus

De naam Sonidus is niet zomaar ontstaan. Sonidus betekent ‘muziek bij volle maan’. “SON” betekent ‘toon’ of ‘geluid’ en “IDUS” betekent voor de Romeinen ‘volle maan’.

De samenklank van klarinet, dwarsfluit en saxofoon nemen u mee op een muzikale reis.

Voor wie?

Sonidus past zijn repertoire aan, aan uw wensen en uw gelegenheid. Het is een passend trio voor een huwelijk, begrafenis, crematie of het opluisteren van een (kerk-)dienst. Bent u geïnteresseerd in een duo of een aanvulling op Sonidus met een specifiek instrument? Dan denkt Sonidus graag met u mee. Sonidus verzorgt muzikale omlijsting tijdens uw receptie, een expositie of een andere momentum.

Marc Bongers

Marc Bongers - Sonidus

Marc (1979) legde de basis voor zijn klarinetspel bij Harmonie St. Cecilia Grevenbicht. Hij was diverse jaren concertmeester bij de Junge Bläser Philharmonie NordRhein-Westfalen en esklarinettist bij de Philips Harmonie.

De laatste jaren ligt de nadruk op het bespelen van de klarinet in wereldmuziekstijlen. Zo speelde hij van 2011-2013 in mini-orkest Quramitry en sinds 2012 in klezmerband Mejoeches. Daarnaast bekwaamt hij zich momenteel in improvisatie.

Marc voltooide studies biomedische technologie en docent natuurkunde en was hierin enkele jaren werkzaam. Nadat hij z’n zinnen had gezet op het dirigeren, startte hij de opleiding tot dirigent bij Alex Schillings. Deze studie is hij momenteel aan het afronden.

Als dirigent is hij sinds 2009 werkzaam bij diverse orkesten.

Iris Köhlen

Iris Köhlen-van Cleef - Sonidus

Iris (1982) speelt sinds haar 10e jaar dwarsfluit. Na 2 jaar conservatorium (1998/1999) heeft ze besloten om haar carriere op een andere manier in te vullen. Dwarsfluit is ze altijd vol enthousiasme blijven spelen, waarbij ze naast de concertfluit, ook piccolo en altfluit speelt.

Sinds 2011 is Iris fluitiste bij het orkest Baroesjko (voorheen Quramitry). Daarnaast is ze actief in verschillende fluitensembles en (symfonie- en harmonie)orkesten. Ze houdt zich voornamelijk bezig met musiceren op projectbasis en schuift graag aan bij orkesten voor het ondersteunen op fluit of piccolo.

In het dagelijks leven is Iris accountmanager in een IT bedrijf binnen de gezondheidszorg.

Suzanne Welters

Suzanne Welters - Sonidus

Suzanne Welters (1969) begon op 8 jarige leeftijd met sopraan saxofoon.
Op jeugdige leeftijd werd zij geselecteerd voor het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest.

Aan het Conservatorium te Maastricht studeerde ze 2 studies tegelijk; Ze studeerde in 1993 cum laude af als Docerend Musicus Saxofoon, een jaar later als Docerend Musicus Piano, en weer een jaar later als Uitvoerend Musicus Saxofoon, wederom cum laude.

Sindsdien doceert Suzanne saxofoon en piano en geeft masterclasses. Ze componeert en arrangeert, en begeleidt vele solisten aan de piano. Als saxofoon soliste verzorgt ze optredens en cd opnamen met beroepsorkesten o.a. het Groot Harmonieorkest der Belgische Gidsen,
The Singapore Armed Forces en de Marinierskapel, in binnen- en buitenland o.a. België, Spanje, Italië en Singapore.

Ze geeft kamermuziekconcerten met Trio con brio en Sonidus.

Neem gerust een kijkje op www.suzannewelters.nl

Copyright © 2016 - Sonidus